What we do

Personal Training


Personal training zegt het zelf, individuele training. Een trainingsschema wordt volledig persoonlijk opgesteld naar jouw wensen en behoeften afhankelijk van de aantal trainingen per week.Op basis daarvan kijken we welke training het best bij jou past! Krachttraining, conditie, uithouding, ... of een combinatie. 


Persoonlijke begeleiding, motivatie en resultaat zijn de sleutelwoorden.Hoe gaan we te werk?

Tijdens een intake gesprek leren we elkaar  beter kennen en dit is voor de trainer het moment om een eerste evaluatie te maken. Welke blessures zijn er? Sportachtergrond? Actieve of passieve levensstijl? Sportmomenten? ... 

Na het intake gesprek volgt een proeftraining waaruit de trainer kan opmaken vanuit welke fysieke toestand we beginnen.

Daarna volgt het echte werk en kunnen de traingen van start gaan.  

Bootcamp Lembeekse Bossen


Van april tot oktober vinden de bootcamp lessen plaats in de Lembeekse bossen te Lembeke. Het uitgangspunt is hier 100% work out in 'old school' bootcamp stijl. Werk aan je kracht-, conditie- en uithoudingsvermogen in een leuke en ontspannen sfeer.


Ook hier is begeleiding tijdens het sporten een prioriteit. Er wordt gewerkt met een gevarieerd trainingsschema, afgestemd op de doelgroep en  bijgestuurd na feedback van deelnemers. De focus ligt op de begeleiding en motivering van de groep. Individuele bijsturing afhankelijk van omvang groep en waar nodig.


dinsdag en donderdag 19h00 - 20h00

€ 5.00 losse les   € 45.00/10 beurtenkaart


Deelnemen aan de outdoor groepslessen? Check de Facebookpagina!

Bootcamp Indoor


Hetzelfde concept als outdoor maar niet in de buitenlucht ook hier werken we aan je conditie-, kracht- en uithoudingsvermogen. Deze lessen zijn indoor dus beperkt aantal deelnemers (max.20). Tijdens deze lessen is de begeleiding optimaal en wordt er rekening gehouden met  het niveau van de sporters.

De lessen worden in een vorm van circuit training gegeven. 


dinsdag en donderdag 19h00 - 20h00

€ 5.00 losse les   € 45.00/10 beurtenkaart


www.bootcamphunters.bePenalty Box 


Penalty Box is een complete HIIT workout. Het is een agility grid en horde in één. Elke sporter krijgt een eigen penalty box en werkt op zijn eigen vaardigheidsniveau. Kracht, cardio, coördinatie en snelheid komen aan bod tijdens deze groepstraining.

Een 'full body' workout op een stevig tempo in groepsverband!


Maandag 20h00 - 21h00

€ 10.00 losse les    € 80.00/10 beurtenkaartVITAOMI

 Copyright @ All Rights Reserved - 2020

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren