About us

WHO WE ARE

In Juli 2016 werd VITAOMI opgericht met als doel mensen een gezonde en actieve levensstijl aan te meten. Zowel voor jong en oud reeds actief in sport of beginner.

Iedereen kan er terecht. 


We richten ons op begeleiding van de sporter zowel op fysiek en mentaal vlak. Samen een haalbare doelstelling vaststellen en daar 110% voor gaan op een verantwoorde manier. Techniek en uitvoering staan op nummer één! 


Een persoonlijk aanpak vinden wij belangrijk, hoe lager de drempel hoe beter. Sporten is vaak een verplichting en met de nodige tegenzin. Wij willen dit doorbreken door op een vriendschappelijk toch professionele manier te werk te gaan. Privé trainingen en groepslessen worden gegeven in een privé trainings-box in Lembeke.  

THE TRAINER

Naomi Philips - 28 jaar - Personal Trainer/ Coach 

Oprichtster van VITAOMI in 2016.


Helpt haar sporters in de weg naar een actievere levensstijl op een leuke, sociale en creatieve manier. Tussen alle lessen door probeert ze ook zelf elke dag aan haar portie sport te voldoen. Stiekem is ze een beetje verslaafd aan het gevoel en de energie die ze krijgt na een stevige workout. Dit neemt ze mee en straalt ze ook uit naar de mensen die bij haar komen trainen!


Een spring in het veld is de beste manier om Naomi te omschrijven. 

Naomi Philips

info@vitaomi.be