What we do

VITAOMI

Your Health - My Passion

Personal Training

 

Personal training zegt het zelf, persoonlijke training m.a.w. een trainingsschema volledig persoonlijk naar jouw wensen en behoeften.

  • Gewichtbeheersing
  • Uithouding
  • Kracht
  • Explosiviteit
  • Beschikbare tijd

 

Op basis daarvan kijken we welke training het best bij jou past! Krachttraining, conditie, uithouding, of een combinatie. De formule is volledig gebasseerd op jou doelen en mogelijkheden. Persoonlijke begeleiding bij de training, motivatie en resultaat zijn de sleutelwoorden.

 

De paketten bevatten altijd een persoonlijk inleidend gesprek, weging, meting, persoonlijk trainingsschema met de nodige aanpassingen gedurende de periode van begeleiding.

Zet de eerste stap in de juiste richting van een gezondere levenstijl en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Bootcamp Lembeekse Bossen

 

Vanaf april tot oktober vinden de bootcamp lessen plaats in de Lembeekse bossen te Lembeke. Het uitgangspunt is hier 100% work out in 'old school' bootcamp stijl. Werk aan je kracht-, conditie- en uithoudingsvermogen in een leuke en ontspannen sfeer.

 

Ook hier is begeleiding tijdens het sporten een prioriteit. Er wordt gewerkt met een gevarieerd trainingsschema, afgestemd op de doelgroep en bijgestuurd na feedback van deelnemers. De focus ligt op de begeleiding en motivering van de groep. Individuele bijsturing afhankelijk van omvang groep en waar nodig.

 

Deelnemen aan de outdoor groepslessen? Check de Facebookpagina!

Bootcamp Indoor

 

Hetzelfde concept als outdoor maar in kleinere groep, hier werken we aan je conditie-, kracht- en uithoudingsvermogen. Deze lessen zijn in kleinere groep dus beperkt aantal deelnemers. Tijden deze lessen is de begeleiding optimaal en wordt er rekening gehouden met het niveau van de sporters. Indien je wil deelnemen aan de indoor lessen kan je een e-mail sturen of via de Facebookpagina je naam doorgeven. De plaatsen zijn beperkt!

 

www.bootcamphunters.be

 

 

VITAOMI

Made by Naomi Philips - Copyright @ All Rights Reserved - 2017