About us

VITAOMI

Your Health - My Passion

 

"Focus on health not on weight"

YOUR Health - MY Passion

OUR PHILOSOPHY

Een gezonde geest leeft in een gezond lichaam. Klinkt heel bekend in de oren maar voor velen toch wat ver weg. Wij bij VITAOMI zorgen ervoor dat je doelen realistisch zijn en realiteit worden door middel van optimale begeleiding en motivatie.

 

We houden rekening met je persoonlijke levensstijl en helpen je om sommige 'slechte' gewoontes om te buigen in 'goede' gewoontes.

 

Samen zitten we rond te tafel en bekijken we wat het best bij je past! Sport je graag in groep maar heb je ook nood aan begeleiding dan combineren we bootcamp (groepsles) met indivduele begeleiding. Wil je liever alleen met je coach sporten? Geen probleem ook dit kan.

 

WHO WE ARE

Naomi Philips

Trainer/ coach

info@vitaomi.be

Naomi Philips - 22 jaar - Initiator Fitness/ Trainer B

 

Tijdens haar studies communicatie management besloot ze om zich een fitness abonnement aan te schaffen om toch die studentenkilos de baas te blijven, aan haar conditie te werken, en die paar extra kilos kwijt te spelen. Dag in dag uit sporten zonder enige motivatie van buitenaf bleek toch niet altijd even makkelijk.

 

Ze besloot haar volledig te richten op sport en een gezonde levensstijl door middel van personal training. Mensen helpen hun doel te bereiken op een gezonde en leuke manier! Vlak na haar studies, zomer 2016, begon ze in de Lembeekse Bossen met bootcamp training. Bootcamp Hunters ontleent zijn naam aan het doelpubliek, namelijk mensen die een sportieve uitdaging najagen.

 

Ondertussen werkt ze volledig op zelfstandige basis onder de naam VITAOMI, dit is een samentrekkening van vitaliteit gecombineerd met haar eigen naam Naomi. Als zelfstandige is Naomi fulltime beschikbaar voor haar klanten en werk ze volledig onafhankelijk.

 

Sociaal- Actief- Sportief- Doelgericht zijn de 4 kernwoorden die haar het best omschrijven.

VITAOMI

Made by Naomi Philips - Copyright @ All Rights Reserved - 2017